People asked to avoid part of Cardiff Bay as emergency services respond to chemical leak – Vịnh Cardiff khẩn cấp ứng phó với rò rỉ hóa chất – sơ táng người dân ngay lập tức – 3 người cấp cứu

People asked to avoid part of Cardiff Bay as emergency services respond to chemical leak – live  Wales Online

Nội dung bài viết ẩn

Three people were taken to hospital as emergency services attended the scene of a chemical leak in Cardiff Bay.

Police and fire services attended a chemical leak at Queen Alexandra Dock in Cardiff Docks which was of a gas, understood to have been ammonia.

A spokesman for South Wales Police said: “South Wales Police were called to reports of a chemical leak on Queen Alexandra Dock, Butetown. The fire service have dealt with the incident. Three people have been taken to hospital as a precaution.

“Please avoid the area and keep windows and doors shut if you are in the Queen Alexandra Docks area. Please do not contact our control room in relation this incident.”

South Wales Fire and Rescue Service asked people living nearby to shut their doors and windows in the area of the docks.

Ba người đã được đưa đến bệnh viện khi các dịch vụ cấp cứu tới hiện trường vụ rò rỉ hóa chất ở Vịnh Cardiff.

Cảnh sát và các cơ quan cứu hỏa đã tham dự một vụ rò rỉ hóa chất tại Queen Alexandra Dock ở Cardiff Docks vốn là khí đốt, được hiểu là amoniac.

Một phát ngôn viên của Cảnh sát South Wales cho biết: “Cảnh sát South Wales đã được gọi để báo cáo về vụ rò rỉ hóa chất trên Queen Alexandra Dock, Butetown. Lực lượng cứu hỏa đã xử lý vụ việc. Ba người đã được đưa đến bệnh viện để đề phòng”.

“Vui lòng tránh khu vực đó và đóng cửa sổ và cửa ra vào nếu bạn đang ở trong khu vực Queen Alexandra Docks. Vui lòng không liên hệ với phòng điều khiển của chúng tôi liên quan đến sự cố này.”

Cơ quan Cứu hỏa và Cứu hộ South Wales đã yêu cầu những người sống gần đó đóng cửa và cửa sổ trong khu vực bến tàu.Nguồn bài viết Du học Đồng Thịnh | (+84) 96 993.7773 | (+84) 96 1660.266 | (+44) 020 753 800 87 | info@dongthinh.co.uk

Nguyễn Xuân Khôi

Nguyễn Xuân Khôi

facebook.com/xuankhoi.nguyen27 0363180999
Previous post ‘Vua bán lẻ’ Thế Giới Di Động lại có thêm mảng kinh doanh mới: Mở cửa hàng đầu tiên chuyên bán phụ kiện công nghệ
Next post Gordon Brown urges Boris Johnson to force global action on cost of living crisis – The Guardian

Leave a Reply

Close

where is this